
Nabu vám naservíruje pravou tuniskou kuchyni
V Koněvově ulici najdete nově otevřené bistro s nabídkou méně tradičních jídel. Vznik malého rodinného podniku popisuje spoluzakladatelka Michaela Pražáková.
Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.
AktualizovatV Koněvově ulici najdete nově otevřené bistro s nabídkou méně tradičních jídel. Vznik malého rodinného podniku popisuje spoluzakladatelka Michaela Pražáková.
Rostlinná pekárna Krafin mívá na trzích na náměstí Jiřího z Poděbrad pravidelně svůj stánek. Jak vznikla, líčí za celý svůj tým Jiří Lády.
Cukrárna Sladká cesta funguje už 20 let, od konce minulého roku taky na Trojce. Historii i současnost rodinného podniku popisuje majitelka Jana Klabíková.
V hodnocení návštěvníků letošního Žižkovského pivobraní na Parukářce převládl kobyliský pivovar Ládví Cobolis. Představuje ho obchodní zástupce Jaroslav Šulc.
Prodejci z Trhů na Jiřáku se s námi podělili o vybrané recepty. Připravte si doma jejich speciality!
Proslulé burgery se zauzeným vepřovým masem ochutnáte v hospodě U Kurelů. Majitelé Dean a Lori vám k tomu prozradí i recept na svou krémovou omáčku.
Pokud byste měli rádi na talíři zeleninu, která chutná po slunci, zajděte na trhy na Jiřáku. U stánku rodiny Jakubcových vám ji nabídnou Milan a Lenka.
Od první várky piva v obnoveném Vinohradském pivovaru uplyne letos osm let. Jeho vznik i současnost přibližuje jeden z jednatelů a zakladatelů Dan Hojdar.
Na trzích na Jiřáku se potkáte s Janem Lokvencem. Ochutnat u něj můžete ručně vyráběné granoly, které tvoří pod značkou Doruky mls.
Na podzim se na farmářských trzích na Jiřáku objevil čokodort. Drží se staré receptury a je bezlepkový. O jeho příběhu vypráví jeden z jednatelů Václav Ravlyk.