U nás se nemusíte bát srkat
Minh Do Vu popisuje vznik restaurace Taiko Ramen Bar i to, že hostům toleruje svérázné stolovací návyky, které jsou spojené s konzumací japonských jídel.
Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje aktuální technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.
AktualizovatMinh Do Vu popisuje vznik restaurace Taiko Ramen Bar i to, že hostům toleruje svérázné stolovací návyky, které jsou spojené s konzumací japonských jídel.
Od března se na své místo na trzích na Jiřáku vrací pojízdná prodejna Soni Urbanové. Mezi mnoha drůbežími specialitami nabízí i oceněnou roládu.
Gong Xuewen si loni na jaře otevřela podnik v Laubově ulici. Její hlavní ambicí bylo rozbít stereotyp o čínské kuchyni.
Majitel stánku Zázvoruj Petr Ekart doporučuje, jak se nejlíp zahřát v zimních měsících, které postupně přebírají vládu. Na Jiřáku ho najdete dvakrát měsíčně.
Čerstvé jahody vozí na Jiřák z Kunratic Jana Jakoubková spolu s manželem Michalem. V sezóně je tu zastihnete od středy do soboty.
V Koněvově ulici najdete nově otevřené bistro s nabídkou méně tradičních jídel. Vznik malého rodinného podniku popisuje spoluzakladatelka Michaela Pražáková.
Rostlinná pekárna Krafin mívá na trzích na náměstí Jiřího z Poděbrad pravidelně svůj stánek. Jak vznikla, líčí za celý svůj tým Jiří Lády.
Cukrárna Sladká cesta funguje už 20 let, od konce minulého roku taky na Trojce. Historii i současnost rodinného podniku popisuje majitelka Jana Klabíková.
V hodnocení návštěvníků letošního Žižkovského pivobraní na Parukářce převládl kobyliský pivovar Ládví Cobolis. Představuje ho obchodní zástupce Jaroslav Šulc.
Prodejci z Trhů na Jiřáku se s námi podělili o vybrané recepty. Připravte si doma jejich speciality!